Kurser

Det er vores ambition løbende at tilbyde forskellige SURF & SUP kurser for både begyndere og øvede. Vi har fokus på teknik og sikkerhed, så du bliver klædt på til sikker og sjove oplevelser på vandet.

Frigivelseskursus

Frigivelseskurset er obligatorisk for alle medlemmer på 18 år og ældre. Unge i alderen 15-17 år kan deltage. Kurset består af 3 elementer:

praktisk del: håndtering af udstyr, padleteknikker og makkerredning.

Svømmeprøve på 200 m.

Teoretisk del: sikkerhed på vand

Kurset søges afviklet i et forløb, hvor der er en pause til omklædning og forplejning på klubbens regning inden den teoretiske del. Varighed ca. 4½ time.

 

Du vil efter frigivelseskurset være klar til selv at tage på vandet og klar til at deltage i tirsdagstræningen, hvor der er plads til både nybegyndere og øvede. 

 

Øvrige kurser

Din teknik og udholdenhed kan løbende forbedres, hvis du møder op til tirsdagstræningen, hvor Instruktørerne gerne giver råd.

Følg med på facebook, hvor der er opslag, hvis vi træner en særlig kompetence eks. padleteknik, downwind, SUP og leg med børn, SUP i bølger osv. 

Der kan komme enkelte kurser, hvor der er deltagerbetaling. Det kan være yoga eller tekniktræning med ekstern instruktør.